Све категорије
EN

O nama

Ти си овде :Почетна> О нама > профил компаније

1-и

Канцеларија

Концепт И група је пан-азијска малопродајна агенција за визуелни приказ која пружа решења за читав бренд. Његово седиште се налази у Сингапуру, који је посвећен пружању професионалног планирања имиџа за брендове. Пословање наше групе укључује: целокупно планирање имиџа бренда, дисплеј продавнице планирање, тезге, декорација бутика, излога, ПОСМ изложба, Роадсхов, Подијум и разни догађаји.

Услуге наше групе се крећу од оригиналног креативног дизајна, прототипа, производње, инсталације на лицу места и глобалне испоруке, у могућности је да пружи клијентима комплетне услуге подршке на једном месту. Имамо фиксну и дугорочну фабрику за производњу у Кини, као и бројне тимове за подршку корисницима у азијско-пацифичком региону како бисмо прилагодили визуелна решења за продају у складу са локалним тржиштем за купце.НАША ПРЕДНОСТ

интеракција 图标

Интеракција Комуникација

Обезбедите корисничку услугу 1 против 1, један тим је изграђен да прати поруџбину, од прелиминарне комуникације, пројектовања, производње, испоруке и накнадне услуге. Наш производни процес је визуелизација, дељење целог процеса преко онлајн радне станице.

иновација 图标

Иновациони дизајн

Имајући велико признање у области малопродаје и рекламирања, и комбинујући трендове тржишта и захтеве клијената, креативни дизајнери пружају одговарајућа дизајнерска решења за реквизите, помажу да се повећа продаја производа

инерранци 图标

Инерранци Продуцтион

Инсистирајте на изради висококвалитетних штандова за тржишта. Више од 20 година професионалног искуства у производњи, наставите са истраживањем и развојем нових одрживих материјала за еко-дизајн.


业务流程-01

公司客户名单照片