Све категорије
EN

Ти си овде :Почетна> Одрживост

НАША ПРЕДАНОСТ

1659609507877411


    ОКРУЖЕЊЕ


земљиште
постројења
утицај
соларна енергија
стандард

Очување земљишта и воде

Његови показатељи користи испуњавају или премашују циљну вредност. Еколошка заштита животне средине, еколошка структура је стабилнија, функција очувања воде и земљишта је побољшана, што је погодно за пуњење подземних вода.

Комплетан ЕЦО уређај

Пречишћавање отпадних вода и канализације, централно усисавање за обраду дрвета, орман за суво уклањање прашине, опрема за уклањање прашине у врећама, уклањање прашине распршивањем воде, адсорпција активног угља, пречишћавање издувних гасова у орману за водену завесу.

环保主题-03

Смањите емисију ЦО2 за 500 тона

Фотонапонска производња енергије је производња енергије из обновљивих извора, могу се рециклирати у природи. Користи се за смањење производње ЦО2 узроковане производњом енергије из угља и смањење емисије угљен-диоксида.

Утицај на животну средину

Атмосферски утицај на животну средину емисија прашине и магле боје задовољава ограничење емисије честица. Емисија ВОЦ је у складу са стандардом емисије испарљивих органских једињења за површинске премазе.

цо2 отисак


ДРУШТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Зхитао приказ игра позитивну улогу у промовисању и подршци друштвене одговорности. Будите стриктно фокусирани на етичке праксе рада, еколошке напоре и услуге заједницама у којима раде наши запослени. 


社会责任с

Сребрна ЕцоВадис Евалуатион

Зхитао дисплаи је завршио прву годишњу процену одрживости са ЕцоВадис-ом, поузданом глобалном организацијом за оцењивање одрживости пословања, која је 2022. године постигла оцену „Сливер“. Више од 75,000 компанија користи платформу ЕцоВадис да упореди своје програме одрживости са универзалном картицом резултата.

Такође сматрамо да смо и наши добављачи одговорни према највишим етичким стандардима. Дајемо допринос подршци главним добављачима и захтевамо њихово учешће у нашој свеобухватној ревизији усклађености са друштвеним прописимапроцес. Поред ЕцоВадиса, добили смо и ИСО45001 и СА 8000.

Поштовање међународног права о људским правима,очигледно унутар нашег друштва али и међу нашим подизвођачима и партнерима.

Зхитао запошљава ове недовољно запослене појединце у нашим канцеларијама и погонима, а такође проширује наш план запошљавања инвалида, мањинских група, изолованих жена и самохраних младих мајки, економски угрожених, дуготрајно незапослених, ратних ветерана и старијих.社会责任-2с

ОДРЖИВОСТ

Зхитао дисплаи је посвећен поштовању стандарда еко-дизајна или коришћењу обновљивих, рециклираних или сертификованих материјала за смањење коначног отпада, дајући други живот отпаду док отпад постаје извор. До 2025. гарантујемо све дрвене сировине са ФСЦ ЦОЦ, 100% следљиве из одрживог извора.

1-1